انجمن تخصصی اکسس
جامع ترین انجمن تخصصی اکسس در خانه اکسس ایران
پست های ویژه
-
جستجوی همزمان چندگانه در اکسس
سلام من یک بانک اطلاعاتی کوچک دارم شامل موارد عمومی (نام - فامیل - سن - محل تولد - و یک فیلد yes/no) حال می خواهم یک فرمی درست کنم شامل تمامی مقادیر بالا و یک دکمه جستجو بصورتی که کاربر هر کدام از فیلد هارو که پر کند، جستجو بر اساس همان فیلد ها ه... -
نمایش پیغام
با سلام.میخواهم وقتی کاربری اطلاعاتی را درج میکند تا جستجو براساس درج گردد،در صورت پیدا نشدن اطلاعات جدول خالی نمایش داده نشود و یک پیغام مانند "اطلاعات یافت نشد" نمایش داده شود.ممنون میشم راهنمایی کنید.... -
account permission در اکسس
سوالی دارم....لطفا هر کی اطلاعات داره کمکم کنه ..چون واقعا گیج شدم....یک پروژه ای ساختم با اکسس 2003 ...کاربرهای مختلفی با دسترسی های مخصوص آنها تعریف کردم....یکی از کاربرها هیچ اجازه ای روی یکی از جدول هارو نداره و به بقیه جداول دسترسی داره...حالا م... -
رمز فایلهای فشرده چیست ؟
رمز فایلهای فشرده آماده شده برای دانلود چیست و چرا بر روی فایلهای فشرده رمز گذاشته می شود ؟...
-
کپی کردن دیتا از تکست باکس در یک فرم در فیلد مورد نظر جهت ذخیره در تیبل مربوطه
باسلام در یک فرم چگونه میتوانم نتیجه تقسیم کردن دو فیلد را در تیبل ذخیره کنم مثلا در یک تکست باکس توسط فورمول مقدار سرمایه (فیلد 1) را تقسیم بر تعداد اقساط (فیلد2) میکنم نتیجه، مبلغ اقساط مي شه چگونه آنرا در فیلد مبلغ اقساط در تیبل مربوطه ذخیره کنم... -
چطور می توان با استفاده از داده های یک رکورد نمودار رسم کرد؟
سلام قبل از هر چیز جهت راه اندازی این انجمن از شما تشکر و تبریک عرض می کنم. امیدوارم با قدم های محکم این راه را ادامه دهید (انشاالله) سئوال من درباره رسم یک نمودار (chart) در یک فرم با استفاده از داده های چند فیلد از یک رکورد جدول هستش راستش من... -
چگونه میشه تاریخ میلادی رو به شمسی تبدیل کرد
باسلام، چطور میشه تاریخ رو در جداول بصورت شمسی وارد نمود...
- کل بحث ها: 627
- کل بحث های حل شده: 70
- کل بحث های حل نشده: 557
- کل کاربران: 5673
- آخرین عضو: Calebmum
- کاربران آنلاین: و 229 مهمان