انجمن تخصصی اکسس
جامع ترین انجمن تخصصی اکسس در خانه اکسس ایران
پست های ویژه
-
جستجوی همزمان چندگانه در اکسس
سلام من یک بانک اطلاعاتی کوچک دارم شامل موارد عمومی (نام - فامیل - سن - محل تولد - و یک فیلد yes/no) حال می خواهم یک فرمی درست کنم شامل تمامی مقادیر بالا و یک دکمه جستجو بصورتی که کاربر هر کدام از فیلد هارو که پر کند، جستجو بر اساس همان فیلد ها ه... -
نمایش پیغام
با سلام.میخواهم وقتی کاربری اطلاعاتی را درج میکند تا جستجو براساس درج گردد،در صورت پیدا نشدن اطلاعات جدول خالی نمایش داده نشود و یک پیغام مانند "اطلاعات یافت نشد" نمایش داده شود.ممنون میشم راهنمایی کنید.... -
account permission در اکسس
سوالی دارم....لطفا هر کی اطلاعات داره کمکم کنه ..چون واقعا گیج شدم....یک پروژه ای ساختم با اکسس 2003 ...کاربرهای مختلفی با دسترسی های مخصوص آنها تعریف کردم....یکی از کاربرها هیچ اجازه ای روی یکی از جدول هارو نداره و به بقیه جداول دسترسی داره...حالا م... -
رمز فایلهای فشرده چیست ؟
رمز فایلهای فشرده آماده شده برای دانلود چیست و چرا بر روی فایلهای فشرده رمز گذاشته می شود ؟...
-
نمایش علامت "/" به عنوان ممیز در فیلدهای عددی
سلام دوستان شاید این سوال خیلی مبتدی باشه ولی واقعا دیگه کلافه شدم. ویندوز من 8 هستش و من یه دیتابیس درست کردم با Access 2013 که توی اون یه فیلدی دارم که عدد میگیره و فرمت رو هم گذاشتم روی Standard با Decimal Places = 2. ولی یه فرمت دیگه نشون میده م... -
ساخت یک گزارش با نمودار دایره ای (Pie Chart)
سلام به دوستان و اساتید محترم یه فایل پیوست کردم براتون فرستادم. این فایل یه فرمی داره به نام frmAssignment. روی این فرم یه دکمه ی پرینت گذاشتم که یه ریپورت رو بر اساس رکوردی که فرم داره نشون میده اجرا میکنه. یه بار بی زحمت اجرا کنین ببینین. سعی کرذ... -
استفاده از امکانات نقاشی در گزارش های اکسس
با سلام چند وقت پیش یک ایمیل با موضوع "استفاده از امکانات نقاشی در گزارش های اکسس" از طرف مانتیس برام اومد به همراه یک عکس که وقتی برنامه اکسس پیوست شده اجرا می شد، لوگوی مانتیس می اومد و برام خیلی جالب بود. ولی متاسفانه هیچ آموزشی در اینباره (و این... -
قرار دادن اسلاید شو در فرم
با سلام آیا این امکان وجود دارد که بتوان یک تصویر متحرک یا اسلاید شو در یک فرم قرار داد که یک مقدار از این وضعیت خشک خارج بشه؟ ممنون... -
اکسس یا اسکیول؟
سلام من تقریبا به اکسس و اسکیول سرور آشنایی اولیه دارم و میخام اطلاعات افراد یک سازمان شامل فردی و آزمونی رو داخل یک جدول بریزم و اطلاعات آزمونی را با یک مقدار استاندارد مقایسه و از آن نمودار شامل ستونی و پای چارت و نیز گزارش نهایی شامل تطبیق و میز... -
گذاشتن كليد براي پاك كردن كل اطلاعات بانك اطلاعاتي
با سلام خدمت تمامي اساتيد محترم. مدتي است كه تجربه ها دير به اشتراك كذاشته مي ضشه و سوالات بدون پاسخ مي مونه اميد ما اول به خدا و بعد به شماست براي كسب تجربه. مي خواهم در برنامه باتوني بگذارم كه اگر بعد از مدت 10 روز دبل كليليك نشه تمامي اطلاعات پا... -
فراخوانی عکس
با سلام و خسته نباشید به همه دوستان من برای ایجاد عکس در دیتابیس میخوام برای جلوگیری از افزایش حجم دیتا بیس از روش ذخبره سازی عکس روی هارد و دادن لینک به جداول اکسس و فراخوانی عکس در گزارشات استفاده کنم اما کدهای کربوطه و روش اجرای اون رو نیاز دارم ... -
پیکربندی ساختار بانک اطلاعاتی
سلام دوستان من تازه با سایت اشنا شدم و البته با ویژگی های اکسس من میخام ساختار بانک اطلاعاتیم رو بچینم بنظرتون درسته این کارم هدفم: دریافت اطلاعات فردی و آزمونی کارکنان سازمان و مقایسه آن با یک مقدار استاندارد و ساخت چارت و ... و نهایتا نشان داد... -
انتقال اطلاعات از اکس به اکسل
با سلام خدمت دوستان عزیز من می خواهم بوسیله یک دکمه اطلاعات از یک جدول در اکسس رو به اکسل انتقال بدم اگه میدونید لطفا کمکم کنید... -
گزارش چك
با سلام خدمت عزيزان و دوستان من يه تيبل دارم كه شماره چك تاريخ و مبلغ رو وارد ميكنم ميخام از اين تيبل يك گزارش بگيرم كه چك ها صادر شده و پاس شده رو برام مشخص كنه و اونايي كه از تاريخش مونده هم نشونم بده و بگه مثلا 5 چك هست كه وصول نشده لطفا يك فاي... -
عدم امکان استفاده از یک crosstab query به عنوان یک subreport
با سلام خدمت دوستان گرامی من یک کوئری دارم که خودش متشکل از دوتا crosstab query هست. خود کوئری بدون هیچ مشکلی run میشه ولی وقتی می خوام از این کوئری به عنوان یک subreport استفاده می کنم، اون رو خالی نشون میده. واقعا نمی دونم چه باید بکنم؟ لطفا راهن... -
اموزش ویژوال بیسیک
با سلام من یک جوزه مفید و خوب از ویژوال بیسیک برای برنامه نویسی در اکسس لازم دارم لطفا اگه کسی داره برام بزاره ممنون. توی اینترنت گشتم جزوه مفیدی که به دردم به خوره پیدا نکردم ضمنا ویژوال بیسیک قبلا کار کردم و آشنایی با این زبان دارم جزوه ای مد نظر... -
ارنباط بين دو كمبو باكس
باسلام . چگونه ميتوان وقتي از يك كمبو باكس يك محصول را انتخاب مي كنيم فقط قطعه همان محصول در كمبو باكس بهدي براي انتخاب ظاهر شود اين كار بدليل اتمام برنامه نميتواند از اول توسط تيبل انجام شود ايا را ديگري است ممنون.... -
نمایش اطلاعات با بردن موس روی آن
با سلام میخواستم در فرم با بردن موس روی آیکن مورد نظر یه اطلاعاتی رو نمایش بده ممنون... -
چطور می توان یک SUB FORM که خالی از داده می باشد را پرینت گرفت؟
با سلام خدمت دوستان من یک فرم اصلی دارم به نام A که داخل این فرم یک Sub Form به نام B کنجانده شده است و توسط کلید مشترک به هم لینک شده اند و موقعی که اطلاعات در فیلد های فرم A و حداقل یکی از فیلد های فرم B وارد می شود کل این فرم بدون مشکل پرینت می ... -
باز کردن یک فرم از روی یک فرم دیگر و نمایش یک رکورد خاص روی فرم باز شده
با سلام یه سوال داشتم سعی میکنم با مثال توضیح بدم خدمتتون. یک سیستم ثبت سفارش خرید رو در نظر بگیرید: فرض کنید که یک Continuous Form داریم که داره لیست سفارشها رو نشون میده. توش این فیلدها رو داره مثلا (صرفا برای درک موضوع): تاریخ فاکتور/ شماره فکت... -
ایجاد Combo box جستجو
با سلام خدمت شما دوستان عزیز یک پایگاه داده طراحی کردم و داخل آن 22 عدد فرم درست کردم و میخوام در هر فرم با Combo box یک فیلد را جستجو کنم. با جستجو کردن مشخصات کامل قطعاتم را نمایش دهد چندمین رکورد از صدمین رکوردم است؟ چگونه ایجاد کنم؟... -
تهيه نمودار از موجدي چند تكس باكس
;)با سلام خدمت اساتيد محترم و دوستان عزيز و تبريك ماه مبارك رمضان. عرض به حضور شما كه چند تكس باكس دارم كه هر كدام مجموع اعدادي مي باشد مي خواهم از اي سه نمودار بگيرم لطفا راهنمايي كنيد.... -
تیبلی که فیلدهاش رکوردهای یه تیبل دیگه باشه
با سلام دو تا تیبل دارم تیبل اول حالت عادی توسط کاربر پر میشه تیبل دوم میخوام فیلدهاش ، رکوردهای تیبل اول باشه(یعنی متغیر باشه بر اساس تیبل اول(حالت کومبوباکس)) اگه شد نمونه بزارید...
- کل بحث ها: 627
- کل بحث های حل شده: 70
- کل بحث های حل نشده: 557
- کل کاربران: 5673
- آخرین عضو: Calebmum
- کاربران آنلاین: و 275 مهمان