انجمن تخصصی اکسس
جامع ترین انجمن تخصصی اکسس در خانه اکسس ایران
پست های ویژه
-
جستجوی همزمان چندگانه در اکسس
سلام من یک بانک اطلاعاتی کوچک دارم شامل موارد عمومی (نام - فامیل - سن - محل تولد - و یک فیلد yes/no) حال می خواهم یک فرمی درست کنم شامل تمامی مقادیر بالا و یک دکمه جستجو بصورتی که کاربر هر کدام از فیلد هارو که پر کند، جستجو بر اساس همان فیلد ها ه... -
نمایش پیغام
با سلام.میخواهم وقتی کاربری اطلاعاتی را درج میکند تا جستجو براساس درج گردد،در صورت پیدا نشدن اطلاعات جدول خالی نمایش داده نشود و یک پیغام مانند "اطلاعات یافت نشد" نمایش داده شود.ممنون میشم راهنمایی کنید.... -
account permission در اکسس
سوالی دارم....لطفا هر کی اطلاعات داره کمکم کنه ..چون واقعا گیج شدم....یک پروژه ای ساختم با اکسس 2003 ...کاربرهای مختلفی با دسترسی های مخصوص آنها تعریف کردم....یکی از کاربرها هیچ اجازه ای روی یکی از جدول هارو نداره و به بقیه جداول دسترسی داره...حالا م... -
رمز فایلهای فشرده چیست ؟
رمز فایلهای فشرده آماده شده برای دانلود چیست و چرا بر روی فایلهای فشرده رمز گذاشته می شود ؟...
-
رجيستر كردن فايلهاي ocx در اكسس
لطفا آموزش های لازم در خصوص نحوه ثبت ocx ها رو در نسخه های مختلف اکسس توضیح بدید .... -
ارسال اطلاعات از درون کمبو باکس از فرم اصلی به ساب فرم
چگونه می شود اطلاعات موجود در یک کمبو باکس در فرم اصلی وارد یک ساب فرمی بشه که در همان فرم قرار داره و بعد به رکورد بعدی بره و بازم بشه این کار رو تکرار کرد .... -
نمايش نتايج كوئري(جستجو) در تكست باكس و ويرايش نتايج
آيا می توان نتايج محاسبه شده يك كوئري را در جعبه متنی نشان داد و آنها را ويرايش نمود ؟... -
نشان دادن مقادیر در یک صفحه برای گزارش گیری
سلام دو تا table دارم که به هم مرتبط هستند شماره سند در دو table کلید تعریف شده است به ازای هر شماره سند در table اولی فاکتورهای در table دومی وجود دارد. در موقع گزارش گیری براساس شماره سند در صفحه ای که طراحی کردم، جمع کل فاکتورها برای هر شماره ... -
عدم درج رکورد تکراری در بازه زمانی
با سلام چطور می توان یک بازه زمانی را به عنوان یک کلید تعریف کرد ، به طوری که هنگامی که در یک رکورد دوفیلد تاریخ را درج می کنیم ( تشکیل بازه ) در رکورد های بعدی نتوانیم بازه ای شامل یا مشمول بازه درج شده در رکورد های قبل را مجددا ایجاد کنیم .؟... -
پرینت گرفتن از یک Sub Form ؟
سلام من یک فرم اصلی مثلاً به نام A دارم که داخل اون یک Sub Form به نام B با کلید رابط ID بین این فرم ها طراحی شده است حالا قصد من ایجاد یک دکمه در فرم B جهت پرینت گرفتن از فرم B هستش که فقط از همان رکورد فعال پرینت شود (رکوردی که لینک به فرم اصلی هس... -
تبدیل فیلد غیر قابل edit به فیلد قابل ویرایش
با سلام چگونه میتوان فیلد غیر قابل edit که فیلدی از یک کوئری با اتصالی نامشخص ( نه یک به یک ، نه یک به چند و....) میباشد به فیلد قابل ویرایش تبدیل کرد ؟... -
چرا دستورات SQL در سابفرم درست کار نمی کند ؟
دستورات sql در فرم تا زمانی که subform را به آن اضافه نکرده ایم به درستی کار نمی کند به محض اینکه سابفرم اضافه می شود اجرای دستورات با مشکل مواجه می گردد . به نظر شما چه مشکلی می تواند وجود داشته باشد . ؟... -
تاریخ شمسی برای اکسس
با سلام چطوری می تونم تاریخ شمسی رو توی فرم اعمال کنم .... -
فرمول ماتريسي در اكسس
سلام دوستان من ميخوام بدونم در اكسس چطوري ميشه مثل اكسل فرمول ماتريسي اعمال كرد منظورم از ماتريسي اينه كه من 10 ستون دارم و 5 رديف. مثلا ًحالا ميخوام تقابل ستون سوم و رديف دوم هر عددي بود بهم نشون بده نمونه فايل اكسل رو براتون ميذارم ببينيد... -
عدم عملکرد conditional formatting در فرم
عدم عملکرد conditional formatting در فرم با سلام به همه دوستان در یک بانک اطلاعات شخصی در چند فرم موجود برای تعدادی از text box ها از conditional formatting استفاده کرده ام .اما به طور ناگهانی formatهای تعریف شده در یکی از فرم های از کار افتاده ... -
Applyfilter
با سلام در نمونه ضمیمه با زدن دگمه Apply جستجو بر اساس فیلد های زیر آن انجام می شود مشکل اینجاست که وقتی یکی از آنها را خالی رها کنیم و دگمه Apply را بزنیم نتیجه ای نمی آید ممنون می شم نمونه را تصحیح کنید با تشکر... -
نشان دادن جمع ستونها مشاهده شده در پایین صفحه و انتقال(نقل و نشان) آن در اول صفحه بعد
چگونه می شود در اکسس کاری کرد که جمع ستونها مشاهده شده در پایین صفحه را نشان دهد و همچنین همانها را در ابتدای صفحه بعد هم نشان دهد؟ این ویژگی در تهیه ریز هزینه های کارپردازی استفاده می شود. با تشکر... -
غیر فعال کردن دكمه office button در اكسس
سلام بر آقاي كاويان عزيز با تشكر از پاسخ هاي شما به پست ها ميخوام بدونم چطور ميتونم پس از رمز گذاري روي فايل اكسس كاربر نتونه تنظيماتي كه در office button انجام دادم رو ببينه آيا بايد برنامه رو كاربردي كنم؟ يعني اينكه مثلا با installshiled ّبرن... -
رتبه بندی در کوئری اکسس
با سلام من یک کوئری دارم که کد مناقصه را سوال میکند و بر اساس آن فهرست پیمانکارانی که در آن مناقصه شرکت کرده اند و همچنین امتیاز پیمانکاران را ارائه میدهد. حال قصد دارم در همین کوئری رتبه پیمانکاران بر اساس امتیاز آنها را نیز بدست آوردم. از دستور Dc... -
چگونگی تنظیمات chart در اکسس
با سلام در فایل اکسسی که من طراحی کردم لازم است یک گزارش به شکل نمودار ستونی داشته باشم. اما چارتی که از قسمت design طراحی گزارش انتخاب میکنم به اندازه چارت های اکسل قابلیت تنظیمات ندارد و بعد از اجرا تمام عناوین فارسی به صورت علامت سوال نشان داده ... -
دلیل حجیم شدن فایل اکسس
با سلام من به منظور انجام یک کار تحقیقاتی برای شرکتی به کمک اکسس برنامه ای طراحی کردم که علاوه بر ایجاد پایگاه داده برای این شرکت دارای منطق ارزیابی پیمانکاران است. ارزیابی توسط کوئری های طراحی شده انجام میشود، بدین صورت که در آن از مقایسات و دستور ... -
طراحی پیغام فارسی farsi msgbox در اکسس
با عرض سلام من میخواستم از یک فرم به جای مسیج باکس اکسس استفاده کنم؛ پس از طراحی فرم برای قرار دادن بیشتر از یک پیام دچار مشکل شدم، فقط پیام آخر مشاهده می گردد. لطفاَ راهنمایی بفرمائید. فایل ساخته شده را هم ضمیمه کردم... -
استفاده از تابع تبدیل عدد به حروف
با تشکر - لطفا بفرمائید چگونه می توانم از ماژول تبدیل اعداد به حروف در یک کوئری که حاصلضرب دو عدد را محاسبه می کند استفاده کنم... -
دلیل پیغام خطا به هنگام باز نمودن برخی از فایلهای فشرده ؟
پس از دانلود برخی از فایلهای فشرده به هنگام باز نمودن آن ها از حالت فشرده با پیغام خطایی مواجه می شویم . دلیل این پیغام چه موردی می تواند باشد ؟...
- کل بحث ها: 627
- کل بحث های حل شده: 70
- کل بحث های حل نشده: 557
- کل کاربران: 5673
- آخرین عضو: Calebmum
- کاربران آنلاین: و 159 مهمان