انجمن تخصصی اکسس
جامع ترین انجمن تخصصی اکسس در خانه اکسس ایران
پست های ویژه
-
جستجوی همزمان چندگانه در اکسس
سلام من یک بانک اطلاعاتی کوچک دارم شامل موارد عمومی (نام - فامیل - سن - محل تولد - و یک فیلد yes/no) حال می خواهم یک فرمی درست کنم شامل تمامی مقادیر بالا و یک دکمه جستجو بصورتی که کاربر هر کدام از فیلد هارو که پر کند، جستجو بر اساس همان فیلد ها ه... -
نمایش پیغام
با سلام.میخواهم وقتی کاربری اطلاعاتی را درج میکند تا جستجو براساس درج گردد،در صورت پیدا نشدن اطلاعات جدول خالی نمایش داده نشود و یک پیغام مانند "اطلاعات یافت نشد" نمایش داده شود.ممنون میشم راهنمایی کنید.... -
account permission در اکسس
سوالی دارم....لطفا هر کی اطلاعات داره کمکم کنه ..چون واقعا گیج شدم....یک پروژه ای ساختم با اکسس 2003 ...کاربرهای مختلفی با دسترسی های مخصوص آنها تعریف کردم....یکی از کاربرها هیچ اجازه ای روی یکی از جدول هارو نداره و به بقیه جداول دسترسی داره...حالا م... -
رمز فایلهای فشرده چیست ؟
رمز فایلهای فشرده آماده شده برای دانلود چیست و چرا بر روی فایلهای فشرده رمز گذاشته می شود ؟...
-
درج اطلاعات فرم در چندین جدول
با درود در یک برنامه حسابداری با نوشتن اطلاعات یک فرم آن هم در در جدول مربوط به آن کالا وارد می شود و هم در جدول کارهای روزانه وهم در جدول تراز چهار ستونی ، روش ایجاد چنین جداولی به چه صورت می باشد ؟ ... -
نمایش ساعت در کار با ثانیه شمار در فرم
با سلام من یک فرم درست کرده ام که می خواهم در آن زمان کاپیوتر با ثانیه شمار در آن نشان داده شود برای این کار چکار باید بکنم لطفا راهنمایی کنید ... -
خطای کامبو در سابفورم
با سلام خدمت دوستان محترم. من در حال طراحی یک برنامه حسابداری هستم. این سایت واقعا به من در این مورد خیلی کمک کرده. یه سوال برام پیش اومده امیدوارم دوستان کمکم کنند. در فایل زیر که آپلود کرده ام در فرم frm_daramad_gardesh2 مشکلی در انتخاب گروه و زیرگ... -
نشان دادن تعداد چک باکس true براساس تاریخ ثبت نام در گزارش گیری
با عرض سلام خدمت بزرگوارن سوال : در گزارش گیری از یک تیبل براساس تاریخ همه درآمد کل روزانه را به ما میدهد. چطور می شود بعد از آن تعداد و هزینه انصرافی ها را براساس تاریخ به ما بدهد و در انتها درآمد روزانه را از هزینه انصرافی کم کند و در نهایت مب... -
پیوند اکسس و اکسل
سلام دوستان کسی میدونه اگه 20 تا شیت توی اکسل داشته باشمم و بخوام همه رو integrate کنم در یک شیت که در نهایت اون یک شیت رو به اکسس پیوند بدم باید چیکار کنم؟ من میخوام اکسس اطلاعات این 20 شیت رو فراخونی کنه از اکسل ولی اکسس فقط یه شیت از اکسل رو میخو... -
استفاده از check box برای انتخاب رکورد های جدول
سلام دوستان: می خوام فقط افرادی رو که توی سابفرم 1 تیک میزنم و توی سابفرم 2 دارای id برابر هستند نشون بده یعنی با انتخاب هر فرد، سابفرم 2، requery بشه و فقط نمرات درسی افرادی که تیک خوردن در سابفرم 2 نمایش داده بشه.(فایل ضمیمه)تشکر... -
کنترل اطلاعات کاربران
با سلام و خسته نباشد و تشکر از استادان عزیز که وقت با ارزش خودشون رو بدون هیچ ادعایی در اختیار ما گذاشتند. من برنامه ای دارم که چند تا یوزر تعریف کردم که به صورت اسپلیت با کد کاربری و پسوورد خودشون وارد برنامه میشن و از فرم هایی که سطح دسترسی تعر... -
نمایش فرم روی فرم های دیگر
با سلام. در هنگام بازشدن برنامه فرم اصلی نمایش داده میشود.اما با کلیک رو ی باتنهای فرم اصلی فرم مورد نظر زیر فرم اصلی نمایش داده میشود .ممنون میشم راهنمایی کنید چطور این مشکل رو حل کنم؟... -
درخواست کتاب VBA اکسس
سینا جان یه کتاب اموزش کلی و جامع در مورد vba افیس که همراه با مثال و اموزش خوب باشه سراغ داری اشکالی نداره انگلیسی هم باشه مهم نیست مشکلی ندارم ممنون میشم اگه لینکی یا اپی بذاری ... -
ثابت نگهداشتن اطلاعات یك فیلد در فرم اكسس
سلام خدمت همه بزرگواران لطفا در مورد سوال زیر بنده رو راهنمایی کنید سوال : چطوری میشه با وارد كردن اطلاعات یك فیلد در فرم اكسس این اطلاعات بطور ثابت در ركوردهای بعدی فرم تكرار شود واحتیاج به وارد كردن مجدد فیلد مورد نظر نباشد. مثل تاریخ یا اسم مرکز ل... -
نشان دادن تعداد چک باکس true در گزارش گیری
با عرض سلام خسته نباشید بنده در یک جدول یک فیلد دارم که جهت انصراف هنرجو تعریف شده است و اگر چک باکس تیک خورده باشد منظور این است که هنرجو انصراف داده است. مواردی که نیاز دارم در گزارش نشان بدهد: 1- تعداد رکوردهایی که در فیلد انصراف چک باکس آن تیک خو... -
اعداد رنگی
به چه صورت می توان اعداد در فواصل مختلف دارای رنگ متفاوت باشد بین 0-10 زرد بین 10-15 سبز وبلاتر از 15 قرمز... -
نمایش ساعت در حال کار با ثانیه شمار در فرم
با سلام لطفا راهنمایی کنید در یک فرم چگونه می توانیم ساعت سیستم در حال کار با ثانیه شمار داشته باشیم... -
نشان دادن اطلاعات چند فیلد در یک فیلد
با عرض سلام خدمت همه بزرگواران در یک فرم 4 تکست باکس وجود دارد که برای گرفتن اطلاعات می باشد. سوال 1 : چطور میشود همه اطلاعات وارد شده در چهار text box در یک text box نشان داده شود. باتشکر... -
چاپ یک صفحه از گزارش
از توی فرم دکمه چاپ گزارش رو گذاشتم(فرم ثبت مشخصات افراد هست) ولی هر بار که چاپ گزارش رو میزنم گزارش همه فرم ها رو که ثبت کردم رو برای چاپ میفرسته ، میخوام اگه بشه گزارش هر فرمی رو که داخلشم پرینت بگیره یا حداقل گزارش فرم آخری رو بفرسته برای پرینت.. ... -
سوال در باره back up گیری از فایل اکسس
سلام من یک فالیل اکسس ساختم و دارم توش اطلاعات وارد میکنم آیا راهی هست که از اطلاعات back up بگیرم که اگه فایل چیزیش شد اطلاعات تو جدول ها قابل بازیابی باشه؟... -
چگونه از بانک اکسس فایل پشتیبان تهیه شود
با سلام میخواستم بدونم چطور میشه از بانک اکسس که هر روز اطلاعاتش بیشتر میشه فایل پشتیبان تهیه کرد و در صورت بروز مشکل چطور از این فایلهای پشتیبانی استفاده کرد... -
بازیابی اطلاعات جداول یک دیتابیس به جداول متناظر دیتابیس دیگر با شرط true بودن رکوردهای یک جدول دیتابیس اول .
با سلام ؛ من دو دیتابیس دارم ، در اولی Table هایی وجود دارد که یک فیلد مشترک مثل شماره پرونده در تمام جدول ها وجود دارد ، حال می خوام در هنگام بازیابی اطلاعات دیتابیس اول به دیتابیس دوم ( شرایط جدول ها مشابه ) فقط شماره پرونده هایی به جدول های دیتاب... -
ساخت بنک اطلاعاتی پرسش و پا سخ
می خواهم یک بانک سوالات نهایی ایجاد کنم که سوالات دریک جدول و پاسخها در جدول دیگر باشد .(در ورد) که با انتخاب یک سوال پاسخ آن هم در پاسخنامه چاپ شود آیا سوال وجواب باید یه صورت عکس باشد یا به صورت ورد؟ آیا برنامه ای در این مورد وجود دارد ؟...
- کل بحث ها: 627
- کل بحث های حل شده: 70
- کل بحث های حل نشده: 557
- کل کاربران: 5673
- آخرین عضو: Calebmum
- کاربران آنلاین: و 419 مهمان